Home
Over ons
Historie
Camper
Geiten voedersysteem
Ei ontlaadsysteem
Evenement op wielen
Meer villa
Hekwerken
Specials
Contact
Privacy
Verkoopvoorwaarden

Wie zijn wij?

Carrosserie- & Constructiebedrijf P.C. Jansen is een kleinbedrijf wat al meer dan 100 jaar gevestigd is in Leersum, gemeente Utrechtse Heuvelrug. Wij zijn er voor bedrijven en particulieren met bijzondere metaalwensen.                                                          Custom-built maatwerk; prototypes en 0-series, uniek en nergens te koop.

Peter Jansen bewerkt hiervoor in eigen werkplaats roestvrijstaal, aluminium, staal en kunststof en deze kunnen samen met bekende handelscomponenten en elektronische besturingen tot een werkend geheel samengebouwd worden. 

'Succes komt niet aanwaaien'


Klanten waarderen de deskundige inzet en toewijding van Peter en Carien Jansen.

Peter maakt gebruik van z’n technische expertise en weet de ervaring van eerdere oplossingen steeds opnieuw in te zetten bij nieuwe uitdagingen. Dat is tijdwinst en de unieke toegevoegde waarde van Jansen Specials.

Peter is verantwoordelijk voor de techniek, verkoop en algemene bedrijfsvoering en Carien houdt zich bezig met de marketing, promotie en financiën.

En is er extra menskracht nodig om de soms onvermijdelijke pieken op te vangen dan kan Peter Jansen snel extra capaciteit inschakelen binnen z’n netwerk.

Kom langs of neem contact met ons op.

 

to Top of Page

Jansen Specials 'Slim met Metaal' | info@pcjansen.nl